Over mij

Mijn naam is Ragnhild Visser-Vijfvinkel en ik ben van jongs af aan al erg geïnteresseerd in voeding.

Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek (2007) en nu ruim 12 jaar werkervaring opgedaan bij verschillende levensmiddelenbedrijven. Tijdens mijn loopbaan -op diverse kwaliteitsafdelingen- heb ik gewerkt met een grote verscheidenheid aan soorten levensmiddelen, waaronder versproducten (zoals AGF, zuivel, vlees, vis, salades, maaltijden, etc.), bakkerij, snacks en aroma’s.

Een zeer belangrijk onderdeel van mijn werk is altijd “specificatiebeheer en etikettering” geweest.

Als eigenaresse van het bedrijf VoedingVeilig geef ik advies en ondersteuning aan ondernemers in detailhandel & horeca met het onder controle krijgen van allergenen. Waardoor zij méér tevreden klanten of gasten krijgen. Ondernemers in de industrie help ik graag bij hun specificatiebeheer & etikettering van producten.

Met het onderdeel EtiketLezen probeer ik zowel voor consumenten als voor ondernemingen het lezen én vooral begrijpen van etiketten te vergroten. Dit omdat fabrikanten natuurlijk met “mooie” praatjes graag hun producten willen verkopen, maar deze producten in het echt soms helemaal niet zo goed en gezond zijn als de fabrikant ons wil laten geloven.