BedrijfskantineBoost

 

Samen op weg naar een gezonde bedrijfskantine

In een gemiddelde bedrijfskantine zijn er veel (voorverpakte) producten te koop. Maar is de keuze die u aanbiedt eigenlijk wel -voor een groot deel- gezond?

Zo’n “gezonde” maaltijdsalade levert vaak ongemerkt toch een heleboel kilocalorieën. En ook een gemiddeld broodje gezond is een ware energiebom.

Is het dan de bedoeling dat er alleen nog maar bleekselderijstengels en appelpartjes te koop zijn in uw bedrijfskantine? Nee, zeker niet! Wel is een juiste balans belangrijk, zodat uw medewerkers kunnen kiezen voor die ongezonde snack of de gezondere variant ervan.

Daarom bied ik bedrijven een BedrijfskantineBoost aan. Samen kijken we naar het huidige assortiment én naar de opties voor gezondere alternatieven in uw bedrijfskantine.

Voor wie?

Voor bedrijven met een kantine in eigen beheer.

Waar en wanneer?

Deze BedrijfskantineBoost zal plaatsvinden in uw eigen kantine op een nader te bepalen datum en tijd. De duur ervan zal ongeveer 3 – 4 uur zijn.

Kosten

De kosten van de BedrijfskantineBoost bedragen 262,50 euro (ex. BTW en reiskosten). Na afloop ontvangt u een schriftelijke samenvatting met informatie, adviezen en tips.